Elizabeth Olsen gaat de rol die haar zussen Mary-Kate en Ashley deelden in de sitcom Full House niet overnemen in het vervolg Fuller House

Haar naam wordt al een tijdje in verband gebracht met de serie, maar volgens de actrice is ze nooit gevraagd om de Olsen-tweeling te vervangen.

"Ik ben er vrij zeker van dat niemand in mijn team dat aanbod heeft gekregen. Ik heb geen idee waar dat gerucht vandaan komt", zegt Elizabeth Olsen (27) tegen E! Online.

De regisseur van Fuller House, Jeff Franklin vertelde in januari dat ze bij Olsens management hadden nagevraagd of er mogelijkheid was dat zij de rol van haar zussen wilde overnemen. Hij zei destijds al dat hij niet wist of het een goed idee zou zijn.

"Ik kan geen slecht woord over Jeff zeggen, hij kent me al sinds ik heel klein ben", aldus Olsen. De actrice zegt de eerste aflevering van Fuller House "geweldig" te hebben gevonden.

Proberen

Mary-Kate en Ashley speelden samen de rol van Michelle Tanner tussen 1987 en 1995. Toen Netflix vorig jaar een vervolg ging maken, bedankten ze ervoor de rol weer op te pakken. De tweeling wil zich liever focussen op hun kledingmerken.

Franklin heeft al laten weten te gaan proberen of de twee niet toch nog een keer willen terugkeren voor het tweede seizoen.