Matthew Perry denkt dat het geen goed idee is om een nieuw seizoen van Friends te maken. Hij is van mening dat het de serie zal verpesten.

"De serie is al zo goed geëindigd en dat wil je gewoon zo houden", vertelt Perry in gesprek met het Britse televisieprogramma Good Morning Britain, schrijft The Independent dinsdag.

Perry, die in de serie de rol van Chandler speelde, beseft dat al jarenlang over een reünie gesproken wordt. "Maar nooit waren die geruchten gebaseerd op de waarheid."

"Het was natuurlijk geweldig om aan Friends te werken. Ik hield ontzettend veel van mijn collega's en we hadden een hele goede tijd samen. Dus ja, natuurlijk is het leuk om aan meer afleveringen te denken."

Kleine reünie

Er was begin 2016 al een reünie van de cast van Friends. Bij deze reünie ontbrak Perry zelf vanwege een toneelstuk in Londen. De andere vijf acteurs waren wel bij elkaar. De laatste keer dat alle zes bij elkaar waren was in mei 2004, toen de vrienden afscheid namen in het appartement van Monica en Chandler.