Margot Robbie gaat vermoedelijk olympisch kunstschaatsster Tonya Harding spelen. Harding werd wereldwijd bekend toen bleek dat ze betrokken was bij de mishandeling van haar rivale Nancy Kerrigan.

Kerrigan werd na een training op haar knie geslagen met een honkbalknuppel, waardoor ze niet mee kon doen in de Amerikaanse kampioenschappen. Harding werd daardoor Amerikaans kampioen en plaatste zich uiteindelijk voor de Olympische Spelen.

The Hollywood Reporter schrijft dat Robbie (The Wolf of Wall Street​) niet alleen Harding gaat spelen, maar ook betrokken zou zijn als producent, mocht ze akkoord gaan met de rol.

Echtgenoot

Harding heeft altijd ontkend vooraf te hebben geweten dat haar toenmalige echtgenoot opdracht had gegeven Kerrigan te mishandelen.

De kunstschaatsster werd in 1994 veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie jaar, een taakstraf van vijfhonderd uur en een boete van 160.000 dollar. Daarnaast mocht ze niet meer professioneel schaatsen. Haar Olympische titel werd haar afgenomen.

P.S. I Love You-schrijver Steven Rogers maakt het script voor de film.