De reünie van Friends was volgens media een bittere teleurstelling voor de fans van de zeer populaire sitcom.

Dat blijkt uit recensies die volgden na de speciale aflevering ter ere van regisseur James Burrows, die onder andere verantwoordelijk is geweest voor de serie.

Alleen Matthew 'Chandler' Perry ontbrak bij de reünie.

De meeste fans waren teleurgesteld omdat de castleden als zichzelf kwamen opdagen, en niet als de personages die ze in de serie speelden, zo stelde Daily Beast

"En helaas lijkt het erop dat ze niet echt elkaars Friends meer zijn." 

Ook uitten veel kijkers kritiek op de reünie middels Twitter. "Er zat meer in de promo dan in de hele reünie", merkte iemand op.

Een andere Twitter-gebruiker noemde de samenkomst van de acteurs "geforceerd." The Telegraph is het eens met de kritiek. "Er werd een Friends-reünie beloofd, maar het bleek alleen een liefdevol eerbetoon aan een regisseur."

Saai

Een schrijver van The Guardian noemt de uitzending "twee van de saaiste uren van mijn leven."

De krant benoemt het moment waarop Matt 'Joey' LeBlanc een beetje dolt met Jennifer 'Rachel' Aniston op de bank. "Dat is het enige moment dat de reünie een beetje grappig was en niet ingepland leek."

Ook The Independent vond de reünie ongemakkelijk. Volgens de krant was de uitzending niet iets waar de Friends-fan op zat te wachten.