Sanne Vogel is een van de nieuwe acteurs in de serie Danni Lowinski. Eerder maakte SBS6 al bekend dat acteurs Maarten Heijmans en Tim Murck hun intrede doen in het vierde seizoen. 

"Sanne speelt een vriendinnetje van vroeger en komt ineens weer in mijn leven. Ze is een vertrouwenspersoon, met de functie van beste vriendin", blikt Marlijn Weerdenburg alvast vooruit op de komende afleveringen die SBS6 vanaf maandag 29 februari uitzendt.

Weerdenburg is blij met de komst van Vogel. "Ze houdt van improviseren en komt op de set met eigen ideeën, eigenlijk net als Michiel Romeyn die in de serie mijn vader speelt. Ik ben zelf vrij meegaand en ik word graag strak geregisseerd. Ik vind het leuk, iemand die eigenzinnig het tegenovergestelde doet. Ze is niet iemand die braaf teksten leest, maar erover nadenkt en voorstellen doet om de figuur wat sappiger te maken. Sanne Vogel is een echte personality, er gebeurt wat op beeld."

Nieuwe liefdes

In het nieuwe seizoen krijgt Lowinski te maken met twee nieuwe liefdes. De foute en charmante paaldansclubeigenaar Pit (Heijmans) en de aantrekkelijke officier van justitie Robbert (Murck) dienen zich aan als kandidaat-echtgenoot. Weerdenburg: "Ik denk dat Danni een grote bruiloft stiekem wel leuk vindt, al houdt ze niet van poespas en gedoe."

Verder zijn dit seizoen gastrollen weggelegd voor Carolien Spoor, Liza Sips, Peggy Vrijens, Jim Bakkum, Victoria Koblenko, Gerrie van der Klei en Anouk Maas.