Actrice Katie Holmes denkt dat een reünie van Dawson's Creek niet gaat werken. De actrice speelde de hele looptijd van de serie de rol van Joey Potter.

"Ik denk dat het lastig is om elementen uit de serie te hergebruiken. En die bepaalde elementen maken juist een succes van de serie", vertelt Holmes aan Today.

"Als ik terugkijk naar de show, dan had het een bepaalde charme. Het was voordat het internet groot werd, voor de iPhones, voor de nieuwe manieren van communiceren. Het gaf het gevoel van de 'nineties'." De 37-jarige actrice stelt dat het daarom lastig is om het nu opnieuw te maken. "Ik denk niet dat het mogelijk is om datzelfde gevoel te creëren."

In 2012 vertelde Holmes nog tegen Jimmy Fallon nog dat ze een reünie wel zag zitten. "Ik hou van al mijn collega's bij die show en we hebben het wel eens gehad over een reünie, maar we weten niet hoe we het moeten invullen."

De reactie van Holmes komt een aantal maanden na het idee van acteur Joshua Jackson, die ook in Dawson’s Creek speelde, om een reünie te houden.