NU.nl belicht iedere maand een selectie van films die momenteel in de bioscoop draaien en die nog uit moeten komen.

Met deze maand aandacht voor Zoolander 2, Deadpool en Hail, Caesar!

Deadpool

Deadpool gaat op 11 februari in première en vertelt over een high-tech huursoldaat die bekend staat om zijn zwarte humor en bijdehante opmerkingen.

Net als het personage Wolverine uit de X-Men reeks is ook Deadpool een product van een geheim militair programma, waardoor hij bovenmenselijk krachten bezit. Deadpool, vertolkt door acteur Ryan Reynolds, was eerder te zien in de film X-Men: Wolverine.

Vooral de marketingstrategie van de nieuwe film wordt veel besproken in de media de afgelopen tijd. Overal duiken spotjes van de film op.

Bekijk hier de trailer van Deadpool

Nieuwe trailer Deadpool
Nieuwe trailer Deadpool

Zoolander 2

Ook de cast van de film Zoolander 2 doet er veel aan om in de media te komen. Zo vestigde acteur en regisseur Ben Stiller het nieuwe wereldrecord voor langste selfiestick tijdens de première van de film.

Zoolander verscheen in 2001 in de Nederlandse bioscopen. Ook in Zoolander 2 zijn Derek en Hansel (Owen Wilson) weer aan het werk in de modellenwereld. Ze krijgen het aan de stok met een bedrijf dat een einde aan hun carrières probeert te maken.

Nieuwkomers Kristen Wiig, Olivia Munn en Penélope Cruz zijn ook te zien in het vervolg. Daarnaast zijn er rollen voor Justin Bieber, en Lewis Hamilton.

Zoolander 2, met een scenario van Justin Theroux, is op 11 februari 2016 te zien in Nederlandse bioscopen.

Bekijk hier de trailer van Zoolander 2

Nieuw: Trailer Zoolander 2
Nieuw: Trailer Zoolander 2

Hail, Caesar!

Hail, Caesar! is een komisch drama van de Coen Brothers en gaat over een man in de jaren vijftig die allerlei schimmige zaken regelt om de verwende filmsterren naar hun zin te maken. 

De cast bestaat uit Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson en Jonah Hill.

Joel en Ethan Coen maakten eerder films als The Big Lebowski, No Country for Old Men, Fargo en recent Inside Llewyn Davis.

Hail, Caesar! verschijnt op 18 februari 2016 in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hier de trailer van Hail, Caeser!

Nieuwe trailer van Coen Brothers-film Hail, Caesar! verschenen
Nieuwe trailer van Coen Brothers-film Hail, Caesar! verschenen