Melissa McCarthy is nooit gevraagd voor het vervolg van de serie Gilmore Girls. De actrice speelde Sookie in de originele serie, maar zal waarschijnlijk niet terugkeren in de nieuwe versie van de serie die Netflix gaat maken.

"Jammer genoeg heeft niemand mij of Sookie gevraagd om terug te keren naar Stars Hollow", aldus McCarthy op Twitter. "Ik wens ze allemaal het beste!"

De belangrijkste acteurs, Lauren Graham (Lorelai), Alexis Bledel (Rory), Scott Patterson (Luke) en Kelly Bishop (Emily) keren wel terug. Edward Herrmann, die Emily’s man en Lorelai’s vader Richard speelde, overleed begin dit jaar aan kanker.

Volgens Vulture is nog niet iedereen gecast voor het vervolg. "Ze is echt heel druk", aldus maker van de show Amy Sherman-Palladino over McCarthy. "Kijk, als Melissa beschikbaar is en een middag vrij heeft, zal ik een scène voor haar schrijven. Melissa was een van ons."

Lorelai en Rory

Gilmore Girls, over moeder Lorelai en haar dochter Rory in het kleine plaatsje Stars Hollow, liep van 2000 tot 2006.

Netflix gaat de nieuwe aflevering samen met productiebedrijf Warner Bros maken. Het is nog niet bekend wat de naam van het vervolg is en hoeveel nieuwe afleveringen er komen.

Bekijk beelden van het vijfde seizoen van de serie:

Bekijk de trailer van het vijfde seizoen van Gilmore Girls:
Bekijk de trailer van het vijfde seizoen van Gilmore Girls: