Ronnie Flex is genomineerd voor een Nickelodeon Kids' Choice Award. De Drank & Drugs-zanger maakt kans op de award in de categorie Favoriete Ster Nederland. 

In verschillende andere categorieën zijn er nominaties voor onder anderen Enzo Knol, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson en Justin Bieber.

In de categorie Favoriete Ster Nederland neemt Ronnie Flex het op tegen een paar geduchte concurrenten. Chantal Janzen, Jandino, Main Street, B-Brave en Timor Steffens zijn de andere genomineerden. In de categorie Favoriete Vlogger zijn Nederland en België samengevoegd. Naast Enzo Knol maken Acid, Beauty Nezz, Dylan Haegens, Furtjuh en Una Gize kans op een award.

In de internationale categorieën is de concurrentie net zo hevig. Zo nemen Chris Evans, Chris Hemsworth, Chris Pratt, John Boyega, Robert Downey Jr. en Will Ferrell het tegen elkaar op voor de award voor Favoriete Filmacteur. Bij de actrices gaat de strijd tussen Anna Kendrick, Daisy Ridley, Jennifer Lawrence, Lily James, Rebel Wilson en Scarlett Johansson.

Muziek

Op muzikaal vlak zijn er weinig verrassingen te vinden. Bij de bands maken Fall Out Boy, Fifth Harmony, Imagine Dragons, Maroon 5, One Direction en Pentatonix kans op een prijs terwijl het bij de zangers en zangeressen gaat tussen Blake Shelton, Drake, Ed Sheeran, Justin Bieber, Nick Jonas, The Weeknd, Adele, Ariana Grande, Meghan Trainor, Nicki Minaj, Selena Gomez en Taylor Swift.

Kids kunnen hun stem uitbrengen op de website van de awards en op Twitter met de hashtag KCA. De winnaars worden op 13 maart om 19.00 uur Nederlandse tijd bekendgemaakt.