Miley Cyrus gaat de hoofdrol spelen in de aanstaande televisieserie van Woody Allen die hij in opdracht van webwinkel Amazon maakt.

Naast Cyrus heeft ook de 83-jarige Elaine May een rol gekregen in de serie, meldt Deadline. De laatste keer dat May acteerde was in Allens Small Time Crooks in 2000. Ook speelt Allen zelf, zoals wel vaker, een hoofdrol.

De Amerikaanse filmmaker zei eerder in een interview dat hij spijt had dat hij met Amazon akkoord was gegaan. De serie wordt aangeboden op de streamingsdienst van Amazon, maar Allen wist niet eens wat streaming was. "Ik wist ook niet wat Amazon was", zei de regisseur die thuis geen computer heeft.

"Ik was zo overmoedig te denken dat ik het gewoon als een film aan zou pakken, een film in zes delen. Maar zo werkt het niet." Ondanks dat hij moeite heeft de serie te maken, beloofde Allen wel zijn best te gaan doen. Inmiddels heeft hij het script af.

Het verhaal dat in zes afleveringen van ieder een half uur wordt verteld vindt plaats in de jaren zestig. Verdere details over de verhaallijn zijn nog niet bekendgemaakt.