Kevin Hart laat huwelijk regelen aan vriendin over

Kevin Hart laat zijn vriendin alles regelen voor hun bruiloft, hij schrijft achteraf wel een cheque. In augustus gaat de komiek trouwen.

Dat vertelt de 36-jarige Hart zaterdag tijdens een persconferentie in Amsterdam waar NU.nl bij aanwezig is.

"Ik laat mijn vriendin alles regelen, daar bemoei ik mij niet mee. Ik schrijf achteraf wel een cheque", grapt de komiek. Als het aan de acteur ligt dan heeft hij maar twee wensen. "Achteraf wil ik kipstukjes en een vette afterparty."

Zaterdagavond treedt hij op in een uitverkocht Ziggo Dome met zijn theatershow. Net als improviseren in zijn show vindt Hart dat hij dat ook moet kunnen in films. "Mensen huren mij niet in voor films, als ze niet willen dat ik improviseer."

Niet makkelijk

Hart geeft aan dat het heel zwaar is om succes te hebben in de wereld van entertainment, daarom werkt hij vaker samen met dezelfde mensen. "Ik weet waar ik vandaan kom (arme gedeeltes van Philadelphia, red.) Als je dan in een goed team komt, dan houd je daaraan vast."

De komiek die vorige week nog een prijs won voor Favoriete acteur in een komedie wil graag een voorbeeld zijn voor anderen. "Uiteindelijk maakt afkomst, geslacht en cultuur niet uit. Als ik een platform krijg waar ik kan motiveren, dan doe ik dat."

Ride Along 2

De persconferentie werd gehouden voor de nieuwe film Ride Along 2. De film is het vervolg op Ride Along, waarin Ben Barber (gespeeld door Kevin Hart) het respect probeert te winnen van zijn zwager James Payton (gespeeld door Ice Cube). Payton werkt al jaren als rechercheur bij de politie, terwijl Barber pas net klaar is met zijn politie opleiding.

Lees meer over:
Tip de redactie