Misdaadserie Rizzoli & Isles stopt

De misdaadserie Rizzoli & Isles stopt. Na het zevende seizoen van dertien afleveringen komende zomer stopt de Amerikaanse zender TNT met de reeks. 

In de Verenigde Staten is Rizzoli & Isles in de zomermaanden op televisie. In Nederland is de serie op Net5 te zien.

De tv-serie Rizzoli & Isles is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van de bestseller-auteur Tess Gerritsen. Sasha Alexander speelt in de serie de rol van medisch onderzoeker Maura Isler. Actrice Angie Harmon speelt haar goede vriendin, detective Jane Rizzoli. Ze werken niet alleen zij aan zij aan de grootste misdaadzaken van Boston, maar ook hun privélevens zijn sterk met elkaar verbonden.

''Het is mooi geweest. Iedereen heeft er een goed gevoel bij'', zei TNT-topman Kevin Reilly. Volgens Sasha Alexander heeft de serie een nauwe band met de kijkers opgebouwd.

''Dat dit zeven seizoenen lang zo is gebleven is te danken aan de enthousiaste betrokkenheid van onze fantastische fans. Dat is in deze wereld een geweldig succes. We kijken met één oog terug op het verleden en met het andere oog richten we onze blik op de toekomst. Als Rizzoli & Isles stopt, ben ik erg dankbaar voor het werk dat we hebben gedaan en de vriendschappen die we eraan overhouden. En ik ben erg benieuwd wat de toekomst brengt."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie