Investigation Discovery gaat Making a Murderer-special maken

Het digitale kanaal Investigation Discovery van Discovery gaat een special van de Netflix-serie Making a Murderer maken. Het kanaal gaat hierin "belangrijke details" bespreken die niet uitgelicht worden in de serie, meldt Variety.

Pas op, dit bericht bevat spoilers.

De populaire serie Making a Murderer, die alleen te zien is via Netflix, bespreekt de veroordeling van de Amerikaanse man Steven Avery.

"We zijn enthousiast dat we de laatste informatie kunnen delen met onze kijkers", aldus directeur Henry Schleiff. "Uit ons onderzoek blijkt dat Front Page: The Steven Avery Story belangrijke getuigenissen en informatie rondom de veroordeling van Avery laat zien waardoor veel vragen beantwoord worden."

Samenwerking

Investigation Discovery gaat voor de special samenwerken met Amerikaanse omroep NBC. Het is onduidelijk wanneer de special uitgezonden wordt.

Making a Murderer is sinds 18 december op Netflix te zien. Sindsdien zijn er al vele petities gestart om Steven Avery uit de gevangenis te krijgen, die in de cel zit sinds hij veroordeeld is voor de moord op een fotograaf.

Lees meer over:
Tip de redactie