Het is elf jaar geleden dat Uma Thurman voor het laatste te zien was in Kill Bill. Als het Quentin Tarantino ligt, keert de actrice snel terug in haar rol als Beatrix Kuddo. 

Hij overweegt namelijk nog altijd een derde deel van de actiefilm te maken. Dat heeft de filmmaker gezegd in een interview met Variety.

"Pin me er niet op vast, maar het zou me niet verbazen als The Bride (de bijnaam van Beatrix) nog één keer haar opwachting maakt", aldus de regisseur van wie net The Hateful Eight is uitgekomen.

"Ik heb het er met Uma over gehad. Ik heb ook nog veel materiaal liggen wat ik niet gebruikt heb voor de eerste twee delen en wat nu van pas kan komen."

Vendetta

Tarantino ziet Kill Bill nog altijd als zijn 'meest visionaire werk'. De film, waarvan deel 1 en 2 verschenen in 2003 en 2004, gaat over de vendetta van het personage The Bride, gespeeld door Uma Thurma.

De eerste twee delen leverden ruim 300 miljoen euro op. Tarantino, die woensdag nog werd aangeklaagd wegens plagiaat voor Django Unchainded uit 2012, liet al vaker doorschemeren dat hij een derde deel niet uitsluit.