Pathé draait nieuwe The Hateful Eight week eerder

Bioscoopketen Pathé draait The Hateful Eight, de nieuwe film van regisseur Quentin Tarantino, de komende week al in de bioscopen. Vanaf 1 januari is de thriller te zien in de 22 theaters van Pathé. Pas op 7 januari volgen de andere Nederlandse theaters. 

Dat heeft Pathé op zijn website bekendgemaakt.

De film vertelt het verhaal van zeven gevaarlijke premiejagers en hun gevangene, enkele jaren na de Burgeroorlog in het winterse Wyoming. Door een sneeuwstorm raken ze verwijderd van hun route en komen ze vast te zitten in een afgelegen plaatsje, met alle gevolgen van dien. De hoofdrollen worden gespeeld door Samuel L. Jackson, Walton Goggins, Jennifer Jason Leigh, Kurt Russell en Channing Tatum.

Het gaat overigens om de 'gewone' versie van de film, en niet om de 70mm-variant. Die draait vanaf 7 januari exclusief voor de Benelux in bioscoop Eye in Amsterdam. De film is daar in elk geval vier weken op het unieke 70mm-formaat te zien, dat maar zelden wordt gebruikt. Deze versie is ook een andere montage dan de versie die in de andere bioscopen te zien is en duurt tien minuten langer.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie