Ray Liotta vreesde voor divagedrag Jennifer Lopez

Het vermeende divagedrag van Jennifer Lopez is vaak in de media besproken, en daarom twijfelde Ray Liotta of hij wel samen in een televisieserie wilde optreden met de acterende popster.

Hij kreeg geen spijt van zijn besluit dat toch te doen, vertelt hij aan het blad TV Insider.

Binnenkort zijn Lopez en de Goodfellas-acteur samen te zien in de misdaadserie Shades Of Blue, maar dat was bijna anders geweest.

"Mijn grootste angst was dat het een 'J.Lo Show' zou worden", vertelt Liotta over het moment dat hij de rol aangeboden kreeg voor de serie die tevens geproduceerd wordt door de zangeres zelf. "Iedereen staat in dienst van haar en ik was daar een beetje nerveus voor. Maar ik dacht uiteindelijk, wat is het ergste dat kan gebeuren?"

Toen de acteur Lopez ontmoette, sloeg zijn mening al snel om. "Ik ontmoette haar en ze was erg open. Ik kreeg niet het idee dat ze dacht: 'dit is mijn show', helemaal niet. Ze was erg cool en ik was de diva."

'Taai en stoer'

Lopez vertelt dat ze juist graag met Liotta wil werken vanwege zijn specialisatie in taaie stoere mannen. "We hadden een sterke stoere man als Liotta nodig. En hij levert kwaliteit op alle niveaus. Hij is perfect."

Lees meer over:
Tip de redactie