Dochter Gert Verhulst vond nieuwe afleveringen Samson en Gert niet gênant

Marie Verhulst vond het niet gênant toen haar vader Gert Verhulst nieuwe afleveringen van de kinderserie Samson en Gert aankondigde.

"Ik heb niet anders geweten dan dat hij dat deed. Ik keek vroeger zelf met zoveel plezier naar Samson en Gert", laat de 20-jarige Marie Verhulst desgevraagd aan Humo weten.

Gert Verhulst kondigde in 2014 nieuwe afleveringen van het kinderprogramma aan. Samson en Gert vierde in dat jaar zijn 25-jarig jubileum.

Marie Verhulst kan enkel lof opbrengen voor de plannen van haar vader.

"Ik heb nooit, ook niet toen ik ouder werd, gedacht: 'Hoe gênant.' Ik vind het alleen maar straf dat zo'n concept zo lang kan meegaan. Dat er nog steeds zoveel mensen naar kijken en naar de shows komen. Dat is toch alleen maar iets om veel respect voor te hebben?"

Doorzettingsvermogen

De Belgische Gert Verhulst is daarnaast baas van het productiebedrijf Studio 100, dat onder meer de zingende meidengroep K3 en Mega Mindy heeft voortgebracht.

Marie Verhulst zegt in het gesprek met het Belgische blad dat ze hoopt op haar vader te lijken.

"Ik hoop ook dat ik zijn doorzettingsvermogen heb geërfd. Bij hem is het ook niet allemaal één, twee, drie gelukt, hè. Hij heeft hard moeten knokken. Maar hij is zo positief ingesteld. Dat merk ik, bijvoorbeeld, ook als wij samen wiezen (kaartspel, red.). Hij vraagt altijd een kaart, zegt nooit: 'Ik pas.' Hoe slecht zijn kaarten ook zijn, hij denkt altijd dat hij toch nog kan winnen."

Marie Verhulst is op dit moment in de Studio 100-serie 100% Ghost Rockers te zien.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie