Quentin Tarantino heeft een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. De Amerikaanse regisseur was maandag bij de onthulling aanwezig.

"Wauw, volgens mij ben ik nu officieel een grote naam geworden", zei Tarantino lachend tegen de menigte vlak voordat hij de ster mocht onthullen.

"Ik neem het heel serieus dat ik onderdeel ben van deze groep. Ik ben heel blij om een ster te hebben op de Walk of Fame, tussen heel wat andere mensen die geweldige prestaties hebben geleverd."

Cinefiel

Voordat Tarantino de ster onthulde en zijn fans toe mocht spreken, was het niemand minder dan zijn vriend Samuel J. Jackson die de regisseur toesprak.

"Er zijn nog maar weinig mensen in deze wereld die zo puur en echt denken over het maken van een film als Quentin", zei de acteur.

"Quentin is een echte cinefiel en ik weet dat hij veel respect heeft voor de namen die hier vereeuwigd zijn."

Ook andere bekende sterren waren naar Hollywood Boulevard gekomen om bij de onthulling te zijn. Volgens The Hollywood Reporter waren onder anderen Zoe Bell, Demian Bichir, Clifton Collins Jr., Walton Goggins, Pam Grier, Jennifer Jason Leigh en James Parks er ook bij.