Jelka van Houten en Martijn Fischer hebben rollen in de nieuwe Nederlandse muziekfilm Hart Beat. Eerder werd al bekend dat Grease-ster Vajèn van den Bosch en MainStreet-zanger Rein van Duivenboden de hoofdrollen in de nieuwe bioscoopfilm spelen.

Andere rollen zijn weggelegd voor Vivienne van den Assem, Eric van Sauers, Bas Hoeflaak en Holly Mae Brood, de dochter van Herman Brood.

Hart Beat vertelt over de schuchtere scholiere Zoë (Van den Bosch) die sinds het vertrek van haar vader haar gitaar niet meer heeft aangeraakt. Als zij op de fiets wordt aangereden door de tourbus van superster Mik (Rein van Duivenboden) springt er een vonk over tussen de twee en vindt Zoë haar liefde voor muziek weer terug.

Spangas

De opnames van Hart Beat gaan 16 november van start. De regie is in handen van Hans Somers, die eerder afleveringen van de hitserie Spangas maakte.

Acteurs Stephanie van Eer en Tara Hetharia, die in deze serie speelden, hebben ook rollen in de film. Distributeur Entertainment One brengt de film in het najaar van 2016 uit in de Nederlandse bioscopen.