'Sandra Bullock speelt hoofdrol in vrouwelijke versie Ocean's Eleven'

Sandra Bullock gaat de hoofdrol spelen in een vrouwelijke versie van Ocean's Eleven. George Clooney, de hoofdrolspeler van de orginele reeks, zal de rol van producent op zich nemen.

Dat meldt The Playlist donderdag.

Gary Ross, regisseur van het eerste deel van The Hunger Games, zal de nieuwe Ocean's Eleven-film waarschijnlijk gaan regisseren. Ook Steven Soderbergh, die Ocean's Eleven, Ocean's Twelve en Ocean's Thirteen regisseerde, is betrokken bij het project.

In 2014 gingen er al geruchten over de vrouwelijke versie van de film, maar nu zou scriptschrijver Olivia Milch daadwerkelijk een eerste versie van het script ingeleverd hebben.

Volgens bronnen is het mogelijk dat Clooney een cameo-rol speelt als Danny Ocean, waardoor Bullock een hele nieuwe rol zal spelen. Bullock zou daarom geen vrouwelijke versie van Danny Oceanspelen, maar een heel nieuw personage krijgen.

Bekijk de trailer van Ocean's Eleven

Danny Ocean

Ocean's Eleven kwam in 1960 al uit, waarna er in 2001 een remake van werd gemaakt met George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon. De film vertelt het verhaal van Danny Ocean, die net is vrijgelaten uit de gevangenis. Meteen al plant hij een kraak: hij verzamelt een groep van elf experts, met wie hij een aantal casino's in Las Vegas wil beroven.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie