Iedere avond bieden we een overzicht van de belangrijkste gebeurtenissen op het gebied van muziek, films en series, media, cultuur, literatuur en achterklap.

Adele brengt eerste nieuwe nummer in drie jaar uit 

Adele heeft voor het eerst in drie jaar nieuwe muziek uitgebracht. Vrijdag heeft de zangeres de volledige clip bij Hello online gezet. 

In het nummer, waar Adele zondag op de Britse televisie al een deel van weg gaf, zingt de zangeres over een oude liefde.

Lees het hele artikel

'Lamar Odom ondergaat spoedoperaties' 

Lamar Odom heeft twee spoedoperaties ondergaan. Het is niet duidelijk waaraan de voormalig profbasketballer precies is geopereerd.

Bronnen melden dat de ingrepen hem in een "fragiel mentale staat" hebben gebracht. Hij zou emotioneel zijn en regelmatig boze buien hebben.

Lees het hele artikel

Tofik Dibi zweeg jarenlang over seksuele geaardheid 

Tofik Dibi heeft een boek geschreven over zijn leven en zijn biseksualiteit. "Dit is geen 'ik ben eindelijk vrij en nu is alles cool'-verhaal", zegt hij in een interview met de Volkskrant.

De 34-jarige Dibi kreeg altijd veel vragen over zijn geaardheid, maar ontweek het antwoord altijd. Hij zat jarenlang in de Tweede Kamer voor GroenLinks waar hij zich onder meer inzette voor homoseksuelen. 

Lees het hele artikel

Recensie: 3,5 sterren voor 'interessante' nieuwe John Grisham 

Uiteenlopende rechtszaken en een wetboek waar voetafdrukken op staan. De verdediging is een interessante en spannende nieuwe Grisham-thriller. 

De rechtbankthrillers van John Grisham zijn amper meer te tellen. Hij schrijft er zo veel, dat er inmiddels een online discussie gaande is of Grisham gebruikmaakt van co-auteurs, die het meeste schrijfwerk doen terwijl hij zelf op de golfbaan staat.

Lees de volledige recensie

Doutzen Kroes durft vaker 'nee' te zeggen 

Doutzen Kroes denkt dat ze dankzij haar gezin "nee" kan zeggen tegen modelklussen.

Het model reist steeds minder vaak. "Ik denk dat ik op een punt in mijn carrière ben dat ik vaker 'nee' kan zeggen. Dat bevalt mij eigenlijk wel", aldus de 30-jarige Kroes.

Lees het hele artikel

Harry Potter-toneelstuk is achtste deel van verhaal 

Het toneelstuk Harry Potter and the Cursed Child is officieel een opvolger van de zeven boeken over de tovenaarsleerling. Schrijfster J.K. Rowling ontkende eerder dat het om een prequel zou gaan, maar een sequel werd nooit besproken.

Het vervolg op Harry Potter en de relieken van de dood, vertelt over een volwassen Harry Potter en zijn zoon Albus, die moeite heeft met het verleden van zijn vader en hoe het gezin in de wereld staat.

Lees het hele artikel

Heel Holland Bakt met bekende Nederlanders komt voorlopig niet 

Er komt voorlopig geen Heel Holland Bakt met bekende Nederlanders als deelnemers.

Comediènne Sara Kroos vroeg aan de omroepbaas of er een speciale Heel Holland Bakt-editie komt. Daarop reageerde de directeur van Omroep Max ontkennend. "De kracht van Heel Holland Bakt is dat er geen bekende Nederlanders aan deelnemen."

Lees het hele artikel