Anthony Mackie vindt het niet zo belangrijk welke afkomst de regisseur van Black Panther heeft. Marvel wil graag een Afro-Amerikaanse regisseur voor de film, maar de Avengers-acteur ziet het belang daar niet zo van in.

Dat vertelt hij aan The Daily Beast.

"Ik zie het belang er niet zo van in. Als regisseur is je taak om een verhaal te vertellen. Weet je: ze hebben ook geen paard gevraagd om Seabiscuit te regisseren. Ik denk dat de afkomst van een regisseur er niet toedoet", aldus Mackie, die zelf superheld Falcon speelt.

Chadwick Boseman speelt de superheld in de film die in 2018 in bioscopen te zien zal zijn. Een regisseur is nog niet gevonden. 

Winnen

Marvel heeft eerder aangegeven graag een Afro-Amerikaanse regisseur te willen voor de film over de Afro-Amerikaanse superheld. Voor de film over vrouwelijke superheld Captain Marvel wordt gezocht naar een vrouwelijke regisseur.

"Ik denk dat mannen net zo goed vrouwen kunnen regisseren en andersom. Ik denk dat het van allerlei dingen afhangt. Laat de beste man of vrouw maar winnen", aldus Mackie.