James Bond-acteur Daniel Craig mag niet meer klagen over Bond-films. Bazen van Sony hebben hem gevraagd te zwijgen over de films.

Dat melden bronnen aan Page Six.

Over een paar weken verschijnt de nieuwste Bond-film Spectre in de bioscoop. In aanloop naar de première komt Craig veel in het nieuws, maar hij heeft niet veel positiefs over de films te zeggen.

"Ze hadden problemen met het script," aldus een bron. "Craig raakte ook gewond en moest aan zijn knie worden geopereerd. Een maand geleden waren ze nog steeds aan het filmen, terwijl de première gepland staat over een paar weken. Het was een zeer moeilijke productie."

In juli vertelde Craig tegen Time Out dat hij een nieuwe Bond-film niet meer zag zitten. "Ik snij nog liever mijn polsen door. Ik wil er de komende twee jaar even niet aan denken." Later kwam hij nog in de media door te zeggen dat hij hoopte dat de nieuwe Bond-acteur de reeks naar een nieuwe hoogte zou tillen. Ook hoopte hij dat de films minder seksistisch zouden worden.

Trailer: Spectre

Spectre
Spectre

Spectre

Spectre, alweer de 24e Bondfilm, is het vierde en hoogstwaarschijnlijk het laatste deel waarin Craig de rol van de charmante geheim agent speelt. Spectre draait vanaf 6 november in de Nederlandse bioscopen. De cast bestaat verder uit onder anderen Christoph Waltz, Léa Seydoux en Monica Bellucci. Laatstgenoemde is met een leeftijd van vijftig de oudste actrice ooit die in de huid van een Bondgirl kruipt.