Het maakt Daniel Craig niet uit wie hem op gaat volgen als James Bond, maar hij hoopt wel dat de nieuweling de filmreeks naar een hoger niveau tilt. 

Dat zegt hij in een interview met TimeOut.

"Ik geef er niets om. Ik wens hem veel succes", vertelt hij als hem gevraagd wordt of hij zich bekommert over wie zijn opvolger wordt. "Het enige waar ik iets om geef is dat als ik ermee stop we de boel op een goede plek achterlaten en andere mensen het vervolgens weer beter maken, dat is alles."

Wel heeft hij advies voor zijn nog onbekende opvolger. "Ik zou twee dingen zeggen. Ten eerste, het is jouw beslissing, luister niet naar anderen. Of ja, luister wel naar anderen, maar jij moet uiteindelijk de keuzes maken. En verknal het niet. Dit soort films worden niet meer gemaakt, dit is echt zeldzaam nu, dus doe je opperste best. Het is het waard, het is James Bond."

'Niet aan denken'

Enkele weken terug meldde Craig in een interview met Daily Mail dat hij een contract heeft voor nog een Bond-film en de rol zal spelen zolang hij het fysiek aan kan. Vlak na de opnames in juli echter, toen het interview met TimeOut plaatsvond, zag hij nog een Bond-film even niet zitten. "Ik snij nog liever mijn polsen door. Ik wil er de komende twee jaar even niet aan denken."