Colamerk Pepsi heeft voor een beperkte periode een nieuwe soort op de markt gebracht: Perfect, het drankje dat volgens Back to the Future 2 in 2015 populair zou zijn.
 

Dat meldt de website Slashgear.

Veel fans kijken reikhalzend uit naar 21 oktober 2015, de dag waarop het tweede deel van Back to the Future 2 zich grotendeels afspeelt. In de film belandt hoofdrolspeler Marty McFly (Michael J Fox) met zijn vriend Doc Brown (Christopher Lloyd) in dat jaar om de toekomst van zijn familie veilig te stellen. In de toekomst wordt onder meer 'Pepsi Perfect' gedronken.

Ter gelegenheid van deze dag heeft Pepsi nu dus deze 'Perfect' daadwerkelijk in productie genomen. De bijzondere fles heeft een futuristisch design en is voor een zeer beperkte tijd verkrijgbaar en kan alleen online worden gekocht. De oplage bedraagt 6500 exemplaren. De kosten bedragen heel toepasselijk 20,15 dollar.

Pepsi zal de flesjes de komende weken ook op een aantal ludieke plekken verspreiden, zoals de New York Comic Con. Op deze bijeenkomst krijgen de eerste tweehonderd fans die verkleed gaan als Marty McFly sowieso een flesje mee.