Jette van der Meij speelt al sinds dag één in de populaire soap Goede tijden, slechte tijden en als het aan de actrice ligt, gaat ze daar voorlopig nog even mee door. 

Dat vertelt ze in een interview aan het AD.

"Aan alles komt een eind, dus ook aan mijn rol als Laura", zegt ze eerlijk. "Maar ik heb zoveel liefde voor de serie, ik zie niet in waarom ik nu zou moeten stoppen."

Van der Meij zegt nieuwe spelers in GTST vaak dat ze bij haar aan mogen kloppen voor advies en tips. "Als je plots op die rijdende trein springt, en met het moordende tempo van de opnames te maken krijgt, zou je je zomaar een beetje verloren kunnen voelen", zegt de 61-jarige Van der Meij. "En ik vind het belangrijk dat jonge acteurs zich veilig voelen op de set."

Jubileum

GTST viert donderdagavond met een dubbele aflevering het 25-jarig bestaan van de serie. In al deze jaren heeft Laura Selmhorst, het karakter dat Van der Meij speelt, heel wat meegemaakt. "Laura is grillig, gek en emotioneel: zij brengt een palet van mogelijkheden voor mij om me helemaal in te storten."