John Stamos noemt de ophef rondom het niet terugkeren van Mary-Katy en Ashley Olsen in de nieuwe serie Fuller House een "miscommunicatie in de pers". 

Dat meldt E! Online.

De zussen speelden tussen 1987 en 1995 afwisselend de rol van Michelle Tanner in de serie Full House. 

In april werd bekend dat er een reünie van de serie plaats zou vinden, maar de tweeling zei toen van niets af te weten. Stamos zei dat de tweeling er wel van op de hoogte was. Uiteindelijk hebben de Olsens besloten niet opnieuw terug te keren in de serie.

"Ze zijn altijd welkom, ik hou van ze en er was veel miscommunicatie in de pers," aldus Stamos. "Ik heb met ze gepraat en ik snap waarom ze niet terug willen keren in de serie. Ze hebben gewoon grote carrières, en ze hebben al een tijd niet meer geacteerd. Maar ik hou heel veel van ze en ze zijn altijd welkom in de show."

Terugkeren

Actrices Candace Cameron Bure en Andrea Barber keren wel terug in hun rollen, die ze ook van 1987 tot 1995 in de originele serie speelden. John Stamos (Jesse), Bob Saget (Danny) en Dave Coulier (Joey) worden in gastrollen verwacht. Stamos is ook één van de producenten van de spinoff, net als de originele producenten Jeff Franklin, Thomas L. Miller en Robert L. Boyett.

Fuller House zal worden uitgezonden door Netflix. De reeks draait om D.J. Tanner, de oudste dochter, die weduwe is en zwanger is van haar derde kind. Haar zus Stephanie en beste vriendin Kimmy wonen bij haar om te helpen het gezin draaiende te houden.

Video: Fragment Full House