Acteur Ed Skrein is trots op het werk van de Nederlandse Michiel Huisman. In de populaire fantasyserie Game of Thrones nam Huisman de rol van Daario Naharis over van Skrein.

"Ik denk dat het een prima acteur is, ik zou hem dolgraag een keertje ontmoeten en een biertje met hem gaan drinken", aldus Skrein.

Eerder noemde Skrein zijn vertrek uit Game of Thrones "politiek". In het derde seizoen speelde hij nog de rol van Naharis, in het vierde seizoen werd Skrein vervolgens vervangen door Huisman.

"Laatst heb ik Age of Adaline gezien, waarin Huisman de hoofdrol speelt: een prachtige, lieve film", zegt Skrein. "Ik denk dat jullie als Nederland heel trots kunnen zijn op wat hij momenteel in Hollywood doet en presteert."

Transporter

Skrein is binnenkort te zien in de nieuwe film Transporter Refueled. De acteur zegt niet echt te weten of het gaan om een vervolg of voorloper. "Ik heb werkelijk geen idee. Ik heb het gewoon behandeld als een op zichzelf staande film. De eerste drie films heb ik losgelaten om mijn eigen draai te kunnen geven aan mijn personage."

Ondanks zijn hoofdrol in de autofilm was Skrein zelf niet een auto-man. "Ik rijd al jaren in een oude Ford Focus, maar ik heb wel meer interesse gekregen in auto's door deze film." In de film bestuurt de acteur een Audio. "je gaat snel kijken waar alle knopjes voor dienen. Helaas mocht ik de wagen na de opnames niet mee naar huis nemen."