Maandag 26 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Vervolg op Jurassic World 'wordt heel anders'

Het vervolg op de succesvolle film Jurassic World zal heel anders worden dan de film die in 2015 in de bioscopen verscheen. Regisseur Colin Trevorrow denkt dat het niet zo zeer om de dinosaurussen zal gaan, maar om de relatie tussen mens en dier.
Door NU.nl

Dat vertelt hij volgens NME in een interview met Jurassic Cast.

"Het gaat volgens mij niet om meer of minder dinosaurussen, of grotere dinosaurussen, of betere dinosaurussen. Het gaat er om dat je dat als startpunt neemt en van daaruit een veel groter verhaal over onze relatie met deze dieren belicht, met dieren in het algemeen", aldus Trevorrow.

De regisseur denkt dat het publiek hem 'toestemming' heeft gegeven om de dinosaurusfilm op een andere manier aan te pakken. Hoofdrolspelers Chris Pratt en Bryce Dallas Howard keren echter gewoon terug. "Hun personages hebben de kans gekregen de doos van Pandora te openen en ze brengen allebei hun eigen elementen in de film."

'Verbonden'

"ik denk dat de karakters verbonden zijn met de gebeurtenissen en dat dat anders is dan in oudere delen. Het is niet meer: 'laten we iets verzinnen zodat ze ergens komen'. Ze zijn er een onderdeel van wat het voor de vertellers van het verhaal makkelijker maakt om ze ook verbonden te houden aan de film. Het voelt niet plichtmatig."

Het volgende deel moet in juni 2018 in bioscopen te zien zijn.


Lees meer over:

Jurassic World

Aanbevolen artikelen