De rol van Sienna Miller is uit de film Black Mass gehaald. De regisseur zegt dit gedaan te hebben om "narratieve redenen". 

Dat schrijft The Guardian vrijdag.

Black Mass vertelt het verhaal van Whiteley Bulger, een van de meest beruchte en geweldadige criminelen in de geschiedenis van zuid Boston. Miller speelde de vriendin van Bulger. De rol van Bulger wordt vertolkt door Johnny Depp.

Volgens regisseur Scott Cooper was Miller "fantastisch" in haar rol, maar filmmakers zouden besloten hebben om het project toch te focussen op het eerdere leven van de gangster, voordat de vriendin in beeld kwam. "Het ligt gewoon aan een verandering in het verhaal", aldus Cooper. Volgens hem zijn de latere jaren uit Bulger's leven "minder dramatisch".

Accent

Miller leerde zichzelf een accent uit Zuid Boston aan voor de rol. "Ik heb me heel erg gefocust op het accent, omdat mijn karakter daar vandaan kwam", zei ze in een eerder interview. "Je wilt zoiets niet verpesten. Hopelijk is het me goed gelukt."

Zelf beschreeft ze haar rol als een cameo-rol, waaraan twee opname-weken verbonden waren. 

Robin Hood

Het is niet de eerste keer dat Miller uit een grote filmproductie wordt gehaald. In 2009 zou ze in Robin Hood naast Russell Crowe te zien zijn, maar uiteindelijk ging haar rol toch naar Cate Blanchett. Volgens geruchten zou dat te maken hebben met haar slanke figuur. Crowe zou te dik lijken als hij naast Miller te zien was.