Fantastic Four-regisseur Josh Trank geeft de filmstudio de schuld van slechte recensies over zijn film. "Een jaar geleden had ik een fantastische versie, die ook geweldige recensies zou hebben gekregen."

Dat schrijft The Hollywood Reporter.

Trank uitte zijn ongenoegen op Twitter door te schrijven dat de bioscoopfilm niet zijn eigen versie was. "Jullie gaan die versie waarschijnlijk nooit zien. Dat is de realiteit."

De regisseur, die eerder de goed ontvangen film Chronicle maakte, verwijderde zijn tweet vervolgens weer, maar een journalist maakte er op tijd een screenshot van.

Problemen

De productie van Fantastic Four, die sinds donderdag ook in Nederlandse bioscopen te zien is, bracht nogal wat problemen met zich mee. Trank's gedrag op de set zou filmstudio 20th Century Fox veel zorgen baren.

Productiemedewerkers vertelden The Hollywood Reporter in mei dat Trank "onstabiel" was en op sommige momenten "heel erg geïsoleerd". Hij zou bovendien geen duidelijke aanwijzingen geven. De bronnen zeiden daarover: "Als iemand geen vragen kan beantwoorden, nergens zeker van is of zich zelfs verschuilt, is dat geen goede zaak."

De problemen op de set zouden destijds zelfs zo erg zijn dat de producenten de film uiteindelijk af moesten maken en een hoop shots opnieuw moesten doen, drie maanden voordat de film in de bioscoop zou verschijnen.

Trailer: Fantastic Four

Lees wat de recensent van NU.nl vond