Producer Tom Werner heeft gezegd dat hij hoopt dat de verhalen over het misbruik van Bill Cosby, niet van invloed zijn op de manier waarop mensen naar de Cosby Show kijken. 
 

Dat meldt The Hollywood Reporter. 

Werner hoopt dat mensen zich kunnen blijven identificeren met de personages uit de familie Huxtables, gespeeld door onder andere Bill Cosby. 

Tom Werner zegt dat hij in eerste instantie niet van plan was om te reageren op het vermeende misbruik van Cosby. "Maar de erfenis van de show is natuurlijk erg belangrijk voor mij", vertelt Werner. Hij is van mening dat de Cosby Show een zeer baanbrekende serie was en het televisielandschap heeft veranderd, omdat het een Afro-Amerikaanse middenklasse op een positieve manier toonde. 

De producent erkent dat het een uitdagende tijd is voor de show. Maar Werner hoopt dat men zich in de show kan blijven herkennen, ondanks de misbruikschandalen rondom Bill Cosby. "Ik hoop dat mensen het verschil tussen Bill en de serie kunnen zien en dat ze de serie kunnen blijven kijken", zo sprak Werner.