Er is een grote kans dat de populaire serie Married with Children terugkomt. David Faustino, die de rol van Bud Bundy speelde in de serie, heeft E! News op de rode loper verteld dat hij werkt aan een spin-off.

"Het ligt nu bij Sony. Maar zij vinden het wel wat", aldus Faustino in Los Angeles. "Ze zijn nu nog bezig met het uitzoeken van wat juridische kwesties. We hopen dat ze daar uitkomen."

"De hele cast, inclusief Christina Applegate, ziet het zitten om er een kleine rol in te spelen", aldus de inmiddels 41-jarige acteur. Faustino zegt er verder nog veel over te kunnen vertellen.

Eerder dit jaar was er al sprake van geruchten over een spin-off van de komedieserie, die specifiek zou draaien rond het personage van Bud Bundy. Vertolker Faustino zei in januari nog dat hij een dergelijke serie wel zag zitten. "Het klinkt leuk."

Applegate, die ook over de rode loper liep in Los Angeles, bevestigde het nieuws tegenover E! News, "We hebben allemaal besloten om er te zijn voor David", aldus de actrice. In de serie speelde Applegate de rol van Kelly Bundy.

'Bud en Kelly Bundy' op rode loper in Los Angeles

Reünie

De Amerikaanse serie liep van 1987 tot 1997. De serie gaat over schoenenverkoper Al Bundy (gespeeld door Ed O'Neill), zijn vrouw Peggy (Katey Sagal), dochter Kelly, zoon Bud en hun hond Buck.

In 2003 en in 2012 kwam de cast ook al eens bij elkaar voor een reünieaflevering.