Olivia Lonsdale, de twintigjarige ster uit de clip Drank & Drugs van Lil Kleine en Ronnie Flex, heeft een hoofdrol in een film te pakken. Zij is binnenkort te zien in de One Night Stand-film Geen koningen in ons bloed van regisseur Mees Peijnenburg.

De film wordt in de week van 4 oktober uitgezonden in een reeks van zes nieuwe One Night Stands op NPO3. Geen koningin in ons bloed vertelt over Tomas (17) en zijn zus Naomi (15) die opgroeien in het jeugdzorgtraject.

Zwervend tussen diverse pleeggezinnen en jeugdtehuizen komen ze tot de conclusie dat ze niet geboren zijn voor de liefde. De andere hoofdrol wordt gespeeld door Jonas Smulders (Het Diner, Ventoux). Bijrollen zijn er voor Malou Gorter, Rifka Lodeizen en Teun Kuilboer.

Olivia Lonsdale (20) maakte haar filmdebuut in de coming of age-film Prins van regisseur Sam de Jong, die nog in de bioscopen draait.

Drank & Drugs

Haar meeste bekendheid verwierf ze met haar rol in de clip Drank & drugs, die zich de afgelopen weken ontpopte tot een internetfenomeen. Het filmpje werd al meer dan 11 miljoen keer bekeken, niet alleen in Nederland maar over de hele wereld.

Bekijk de videoclip van Drank & Drugs:

One Night Stands

In andere One Night Stands zijn acteurs als Maria Kraakman, Halina Reijn, Ariane Schluter en Matteo van der Grijn te zien. Het is de tiende keer dat onder deze noemer een serie middellange films wordt gepresenteerd op televisie.

Het is een van de initiatieven die de publieke omroep in het leven heeft geroepen om jonge filmmakers een extra podium te bieden. De films worden voor het eerst in een week achter elkaar uitgezonden, na de slotavond van het Nederlands Film Festival.