Channing Tatum heeft een deel van zijn carriére te danken aan zijn rol in G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) en G.I. Joe Retaliation (2013), maar de acteur heeft een hekel aan de films. "Ik werd echt gedwongen mee te doen."

Dat heeft de acteur dinsdag (plaatselijke tijd) gezegd in een interview met radiopresentator Howard Stern.

"Ik zal eerlijk zijn: ik haat die film. Ik werd gedwongen mee te doen, nadat ik een driedelig contract heb getekend als jonge acteur. Ze geven je een contract en zeggen: 'drie films, teken maar', als jonge acteur zeg je dan geen nee", aldus Tatum.

"Dan gaat er wat tijd over heen, je doet andere films en je doet dat waar je gelukkig van wordt. En dan belt ineens de studio weer."

Snake Eyes

De acteur wilde eigenlijk het personage Snake Eyes spelen, maar werd gecast als Duke. "Het script was niet goed en ik wilde eigenlijk niet iets doen waar ik zo'n fan van ben. Ik heb G.I. Joe iedere ochtend gekeken toen ik klein was."

Toch denkt Tatum dat hij het slechter had kunnen treffen. "Ik had ook in Scream 5 of iets dergelijks kunnen spelen, dus ik heb eigenlijk nog geluk gehad. Het was eigenlijk helemaal niet zo heel erg, maar het was ook vooral zo dat ik geen andere optie had."

Video: Trailer van G.I. Joe 2: Retaliation