In samenwerking met de Superguide van Veronica Magazine zet NU.nl de leukste en meest interessante films, programma's en series van de week op een rijtje.

Deze week onder meer het concert van Guus Meeuwis, een documentaire over motorbende Satudarah en kookprogramma Zoals alleen oma dat kan.

Guus Meeuwis: Groots met een zachte G Live! - zaterdag 20 juni, 20.30 uur, RTL 4

Twintig jaar geleden stormde Guus met Het is een nacht voor het eerst Neerlands hitparade binnen. Vanaf dat moment is de Brabantse troubadour niet meer uit de hitlijsten weg te slaan. Om dit jubileum niet zomaar voorbij te laten gaan, staat RTL 4 met een RTL Boulevard Special en de live registratie van zijn concert Guus Meeuwis: Groots met een zachte G de hele avond in het teken van de geliefde Brabander.

Nederland Muziekland - zaterdag 20 juni, 24.00 uur, SBS 6

Lekker terug in de tijd naar de gloriejaren van 2Unlimited, The Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor. Ook Danny de Munk, Jannes en Lange Frans maken hun opwachting. En George Baker natuurlijk met zijn kleine groene tasje.

Andere Tijden Sport - zondag 21 juni, 22.15 uur, NPO 1

De ultra-lange-afstandsloper Jan Knippenberg, beter bekend als de Forrest Gump van Texel, rende in 1944 van Hoek van Holland naar Stockholm. Het geheel werd vastgelegd op 8mm-film.

Keeping up with the Kardashians - zondag 21 juni, 14.00 uur, E! Entertainment

Jezelf kunnen zijn, is en blijft de grootste uitdaging. De Kardashians realiseren zich dat maar al te goed als stiefvader Bruce ze iets belangrijks moet vertellen…

2Doc: Satudarah – One Blood - maandag 22 juni, 20.25 uur, NPO 2

De beruchte motorclub Satudarah wordt van binnenuit gevolgd door regisseur Joost van der Valk. In vogelvlucht laat hij zien hoe het aanvankelijk kleine Nederlandse clubje al snel internationale faam kreeg. Ook de persoonlijke verhalen van de minder frisse clubleden, die wrijving hebben met politie, komen aan bod.

Vakantieliefdes: Hoe is het nu met? - dinsdag 23 juni, 21.30 uur, NET 5

Hoe is het met al die verliefde bakvissen die de in de afgelopen twee seizoenen van Vakantieliefdes hun ‘grote’ liefde aan zich wisten te binden? Hoog tijd om het henzelf te vragen.

Zoals alleen oma dat kan - woensdag 24 juni, 18.30 uur, 24 Kitchen

Oma, die kon pas koken... Danny Jansen had ook zo’n bakgrage oma en hij gaat op zoek naar de minder bekende oma-recepten én de geheimen van de Indonesische keuken, die al generaties worden doorgegeven.

Rennen voor twee - donderdag 25 juni, 19.00 uur, NPO 1

Het is niet zo spannend om mensen te volgen die in vorbereiding zijn op een triathlon. Maar als de teams uit vaders en moeders met een gehandicapt kind bestaan, wordt het ineens een heel ander verhaal.

3Doc: Shinewereld - donderdag 25 juni, 21.05 uur, NPO 1

Alle vloggers zijn mooi, jong, grappig en succesvol. En ze verdienen ook nog eens dik geld met hun simpele videootjes. Of lijkt dat maar zo? In Shinewereld wordt een populaire groep Nederlandse YouTubers een jaar lang op de (video)voeten gevolgd.

Studio Sport: WK Beachvolleybal - vrijdag 26 juni, 19.30 uur, NPO 2

Vanaf 26 juni gooien ’s werelds beste beachvolleyballers een balletje op op wel heel bijzondere locaties in eigen land. Tot 5 juli liggen in Amsterdam (op de Dam), Apeldoorn (op het Marktplein), Den Haag (op een drijvend stadion op de Hofvijver) én Rotterdam (naast de SS Rotterdam) prachtige zandstranden. En de NOS is er ook nog live bij.