De makers en acteurs van Modern Family denken regelmatig na over een gepast einde van de serie. 

"Ik denk er echt zo vaak aan", vertelt uitvoerend producent Steven Levitan aan E! News. "Ik word er vaak naar gevraagd, dus ik moet er wel over nadenken", vervolgt hij.

"Deze week werd de laatste aflevering van Mad Men uitgezonden en dan ga je wel denken hoe en wanneer wij Modern Family willen laten eindigen", aldus acteur Ed O'Neill. "Ik heb hier wel wat ideeën over. We willen er allemaal natuurlijk zo lang mogelijk mee doorgaan, maar we willen de serie ook beschermen", besluit Levitan.

Collega-producent Christopher Lloyd voegt daar aan toe: "Ik denk dat we nog wel een paar jaar hebben, maar we zullen er dit jaar wel meer over na gaan denken."

Zevende seizoen

Actrice Ariel Winter vindt het geen leuk onderwerp om over te praten. "Nee, dat wil ik niet, want ik vind het echt niet leuk. Ik ben dol op mijn collega's en we maken zoveel plezier tijdens het draaien." De makers van Modern Family werken momenteel al aan het zevende seizoen van de serie.

Acteur Ty Burrell vertelt E! News dat hij na het einde van de show misschien even niet meer wil acteren. Hij schrijft mee aan de afleveringen van de serie. "Dat vind ik zo leuk dat ik dat misschien alleen nog maar wil doen. Ik ben er nog niet heel goed in", vertelt hij lachend. "Maar ik vind het heel leuk."