De door presentatrice Ellen Degeneres geproduceerde serie One Big Happy... is na zes afleveringen stopgezet. De serie behaalde volgens zender NBC te lage kijkcijfers.

De stop van het programma werd zaterdag bekendgemaakt, schrijft Daily Mail. 

Het verhaal van One Big Happy... ging over Lizzy en haar beste vriend Luke die besluiten samen een kind te krijgen, terwijl ze nog op zoek zijn naar hun eigen levenspartners.

"Het enige waar ik naar streef is humor, die goed in elkaar zit en tot nadenken stemt", zei DeGeneres voor de start van de serie tegen People. "Dit gaat over mensen die je gaat liefhebben, zonder dat je daarbij twee keer hoeft na te denken of het vreemd is. Het gaat over vriendschap, familie."

De presentatrice heeft nog niet gereageerd op het stoppen van de serie.

Lonend

Kelly Brook, een van de hoofdrolspelers, gaf aan erg bedroefd te zijn en noemde de serie haar "meest lonende werk". 

"Het meest geweldige, creatief uitdagende en lonende werk dat ik ooit heb gehad", schreef Brook bij een foto van zichzelf met cast- en crewleden. "Ik ga deze familie zo erg missen. Vriendschap duurt een leven lang, niet alleen een seizoen. Ik wens jullie allemaal het beste en kan niet wachten tot ik jullie zie shinen in andere projecten. Ik heb veel van jullie geleerd. Nu hou ik op, en ga ik huilen."

De komedieserie scoorde minder dan drie miljoen kijkers. De eerste aflevering werd 17 maart uitgezonden.