Maandag 15 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Overzicht: Dit zijn de leukste tv-tips van de week

In samenwerking met de Superguide van Veronica Magazine zet NU.nl de leukste en meest interessante films, programma's en series van de week op een rijtje.  
Door NU.nl

Deze week onder meer de Giro d'Italia, Chinese toeristen in Giethoorn en het nieuwe programma van Peter R. de Vries.

Giro d’Italia  - zaterdag 9 mei, 15.45 uur, NPO 1

Team Moviestar presenteerde halverwege april z’n selectie voor de 98ste editie van de Giro d’Italia. Een prominente afwezige was de winnar van vorig jaar, Nario Quintana, die het ruim 3000 kilometer lange rondje aan zich voorbij laat gaan. We neemt het stokje over? 

Mom - zaterdag 9 mei, 21.30 uur, Veronica 

Single mom Christy kan haar zucht naar drank en drugs redelijk in toom houden. Maar is   het leven leuker wanneer je nuchter bent, of staan je beste vrienden toch nog steeds bij   de slijter en de glasbak om de hoek?   

Teledoc Campus: Ni Hao Holland - zondag 10 mei, 22.50 uur, NPO 3

Terwijl de ondernemers in Giethoorn hard werken aan de ‘Holland Experience’ voor de groeiende stroom Chinese toeristen, kan Cherry niet wachten om Paking te verruilen   voor Hollands Venetië. Authenticiteit maken versus zelf ervaren. 

Peter R. de Vries: internetpesters aangepakt - maandag 11 mei, 20.30 uur, RTL 5

Iedere Jandoedel kan zo hoppakee een intieme foto op het internet knallen, terwijl de gevolgen voor het slachtoffer verstrekkend zijn. Peter R. de Vries gaat de huftertjes eens een stevige douw geven.  

De nationale misdaadmeter - dinsdag 12 mei, 21.30 uur, NPO 3 

In deze laatste aflevering krijgt presentator Jaap Jongbloed versterking van Aniko van Santen, presentatrice van Opsporing Verzocht. Aan de hand van een toplijst van gemeentes, gerangschikt naar criminaliteit, komen verschillende thema’s aan bod die door een panel worden besproken. Voelen de bewoners van een veilige plaats zich ook echt veilig? 

De volmaakte mens  - woensdag 13 mei, 23.00 uur, NPO 2

Een baby uit drie ouders en met één pil een traumatische herinnering wissen: science fiction? Nope. In deze nieuwe serie ontrafelt schrijver Bas Heijne de toekomst van onze   soort. Wat zijn de maatschappelijke ge volgen als perfectie de norm wordt? En worden we meer of minder mens?  

Wayward Pines - donderdag 14 mei, 22.00 uur, FOX 

Stel je het perfecte Amerikaanse dorp voor; prachtig gelegen in een dal, mooie huizen, verzorgde gazons, kinderen spelen veilig in de straten en iedereen is vrolijk. Klein minpunt: je kunt er niet uit. 

De wensboom - donderdag 14 mei, 20.30 uur, RTL 4

Meer dan twee jaar geleden kondigde RTL  De wensboom aan; een programma waarin Natasja Froger kinderwensen in vervulling zou laten gaan, die zij hebben voor hun vader, vriendje of oma. Eindelijk is het zover, maar dan met Johnny als presentator.

Unsere Mütter, Unsere Väter  - vrijdag 15 mei, 23.00 uur, NPO 2

Berlijn 1941: vijf vrienden nemen afscheid. Ze beloven elkaar eeuwige vriendschap,   maar geen van hen kon vermoeden hoe de oorlog hen zou veranderen. De één wordt een   held, de ander een lafaard. De één kiest voor goed, de ander voor kwaad. Hun belofte om   voor altijd vrienden te blijven, behoort tot een andere wereld.

Aanbevolen artikelen