Hugh Jackman kruipt nog één keer in de huid van Wolverine in een solofilm. De acteur heeft aangekondigd na zeventien jaar afscheid te nemen van zijn filmrol als actieheld.

Dit vertelt de acteur donderdag bij de Dr. Oz Show

"Het wordt mijn laatste keer", aldus Jackman. "Het voelt als een goed moment om er nu mee te stoppen. En laten we eerlijk zijn, zeventien jaar... Ik had nooit gedacht dat we dit zouden bereiken, ik ben de fans heel erg dankbaar."

In maart deelde Jackman al een foto op zijn Instagramaccount waardoor fans al doorhadden dat hij stopt met de rol. "Nog één keer", schreef hij bij een foto van zijn vuisten. "Ik weet al hoe we het aan gaan pakken en voor mij is het de juiste manier om ermee te stoppen", vertelt hij aan Dr. Oz.

Geruchten

Al langere tijd gingen er geruchten dat Jackman zou willen stoppen met zijn rol als Wolverine. In mei 2014 sprak de acteur dit in een interview met NU.nl nog tegen.

De laatste film waarin Jackman als Wolverine te zien is, zal op 2 maart 2017 uitkomen. Mogelijk is Jackman ook nog te zien in X-Men: Apocalypse die uitkomt in 2016.

Video: Trailer van The Wolverine