Daniel Craig, die weer als James Bond in Spectre terugkeert, is nog niet zeker of hij na het uitbrengen van de film aanblijft als Britse geheime agent.

Dat vertelt de acteur zaterdag aan het AD.

Momenteel zijn de opnames voor de nieuwe film in volle gang. "De smoking van 007 past mij weer uitstekend", zegt Craig. "Ik ben dus volop bezig met deze film. Ik heb er totaal geen notie van hoe ik mij straks na de opnamen voel. Misschien ga ik door, maar daar kan ik nu geen zinnig antwoord op geven."

Een week geleden verschenen de eerste beelden van de nieuwe James Bond-film. Het anderhalve minuut durende filmpje werd direct vele duizenden keren bekeken door fans uit de hele wereld. In de trailer is te zien hoe geheim agent 007 door een mysterieus bericht wordt geconfronteerd met zijn verleden.

Blofeld

De 24e Bond-film, die begin november in première gaat, is vernoemd naar het misdaadsyndicaat van Ernst Stavro Blofeld, de grote aartsvijand van 007. Fans verwachten dat Christoph Waltz, die in de film de bad guy Oberhausen speelt, uiteindelijk Blofeld of een nakomeling van de oerschurk is. Verder spelen actrices Monica Bellucci en Lea Seydoux mee in de film.

Spectre wordt gedraaid door de Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema. De kostuums worden ontworpen door Jany Temime, die tientallen jaren in de Nederlandse filmwereld werkte.