'Twin Peaks gaat gewoon door'

De nieuwe afleveringen van Twin Peaks komen er gewoon. De geestelijk vader van de serie sprak tijdens een persconferentie zijn twijfels uit, maar volgens bronnen bij de tv-zender komen de negen afleveringen er gewoon.

"Er is niet meer aan de hand dan er normaal gesproken aan de hand is tijdens de voorproductie van een serie. Iedereen is heel enthousiast en alles loopt op rolletjes", vertelt een ingewijde aan Entertainment Weekly.

Maandag schreven verschillende media over een persconferentie waar David Lynch vertelde dat er 'complicaties' zouden zijn tijdens de productie van de serie, die in 2016 te zien moet zijn.

"Ik ben niet zeker of de reboot wel gaat gebeuren", zei Lynch. Een onbekende bron meldde aan fansite Welcome to Twin Peaks dat de contractonderhandelingen stroef verlopen en de schrijver daarom terughoudend zou zijn.

Volgens Entertainment Weekly is er een kans dat de serie doorgaat, maar dan niet onder regie van Lynch. Een woordvoerder van de regisseur wilde niet reageren op de geruchten.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie