David Lynch niet zeker of Twin Peaks terugkomt

Het is nog niet zeker of Twin Peaks in 2016 überhaupt wel negen nieuwe afleveringen krijgt. Geestelijk vader David Lynch twijfelt namelijk nog.

Dat vertelde de regisseur tijdens een conferentie in de Australische stad Brisbane, schrijft The Telegraph.

Het nieuws komt vrij onverwachts, aangezien Lynch tijdens een uitgezonden interview met ABC News afgelopen weekeinde nog meldde dat hij optimistisch was. In Brisbane zegt de geestelijk vader echter dat er "complicaties" zijn opgetreden.

"Ik ben niet zeker of de reboot wel gaat gebeuren", zei Lynch. Een onbekende bron meldt aan fansite Welcome to Twin Peaks dat de contractonderhandelingen stroef verlopen. Wel zijn enkele acteurs uit de originele serie al officieel gestrikt.

Laura Palmer

Actrice Sheryl Lee, die de vermoorde Laura Palmer speelde in de serie Twin Peaks, keert terug in het nieuwe seizoen dat mogelijk in 2016 te zien zal zijn.

Het is onduidelijk op welke manier Lee en Ashbrook in het derde seizoen van de succesvolle serie uit 1990 onderdeel uitmaken van het verhaal. De actrice komt met de verschijning een belofte die zij maakte in de serie na. De nieuwe afleveringen spelen zich namelijk af in het heden.

Lees meer over:
Tip de redactie