Jennifer Lopez vond de seksscènes die ze moest opnemen voor haar nieuwe film The Boy Next Door zenuwslopend. 

Dat vertelt de 45-jarige actrice aan Metro.

"Ik zag er tegenop vanaf het moment dat ik voor de rol had getekend. Het is gewoon niet natuurlijk om zulke dingen te doen terwijl er mensen kijken." De scènes waren van tevoren wel goed besproken en volgens Lopez is het eigenlijk gewoon een choreografie.

"Dat alles vaststond, nam wel een gedeelte van de ongemakkelijkheid weg. Alleen kwamen we er bij het bekijken van de beelden achter dat we niet genoeg hadden. Er moest meer in gecommuniceerd worden, je moest zien hoe zij haar eigen grenzen overschrijdt. Dus hebben we extra beelden gefilmd."

En de tweede keer waren de pikante scènes niet makkelijker. "Juist erger. Nu lag ik daar en riep de regisseur ineens 'stop maar, het volgende stuk hebben we al'."

Zelfvertrouwen

Toch heeft Jennifer Lopez wel zelfvertrouwen als het gaat om haar lichaam. "Ik dans al sinds ik een tiener ben, ik ken mijn lijf, weet hoe het beweegt. Ik zit lekker in mijn vel."

The Boy Next Door, waarin Jennifer een pas gescheiden vrouw speelt die een affaire begint met haar jongere buurman, is nu te zien in de Nederlandse bioscopen.