Fifty Shades of Grey draait pas net in de bioscopen, maar acteur Jamie Dornan denkt nu al aan een vervolg op de blockbuster. 

Dit laat zijn management weten aan People.

Eerder gingen er geruchten dat Dornan een vervolg niet zou zien zitten, omdat zijn vrouw de vele seksscenes maar niks vond.

"Jamie vindt het geweldig dat de film het over de hele wereld zo goed doet. En hoewel de filmmaatschappij nog niks heeft losgelaten over een eventueel vervolg, kijkt Jamie er al naar uit", aldus de verklaring.

Het management reageerde al eerder op de geruchten door te zeggen dat er nog niet wordt gesproken over een vervolg. Met deze nieuwe verklaring hoopt het management nu alle speculaties achter zich te laten.

Wereldwijd succes

In een eerder interview vertelde Jamie dat zijn vrouw de film, waarin hij de hoofdrol speelt, nog niet had gezien. "En ik denk eerlijk gezegd ook niet dat ze de film in de toekomst gaat bekijken", aldus Dornan.

De film Fifty Shades of Grey gaat over de ontluikende seksuele relatie tussen de steenrijke zakenman Christian Grey en de naïeve Anastasia Steele. Grey wijdt haar in in de wereld van de harde sm. De boekenreeks die de film voorging, was wereldwijd een enorm succes.