Bryan Cranston en Aaron Paul zullen voor de spin off van Breaking Bad niet in de huid van Walter White en Jesse Pinkman kruipen. De twee personages zijn niet te zien in het eerste seizoen van Better Call Saul.

Dat heeft de producent van de tv-serie laten weten aan E Online.

"Walt en Jesse zullen in elk geval niet verschijnen in seizoen één", aldus Peter Gould. "We willen dat deze serie echt op zichzelf staat en mensen niet de hoop geven dat er iets gaat gebeuren. Maar dat gezegd hebbende, verder kan alles gebeuren."

Hoewel de twee personages het eerste seizoen niet te zien zijn in de spin off, sluit Breaking Bad-maker Vince Gilligan een eventueel bezoek in latere seizoenen niet uit. "We zeggen niet dat het nooit zal gebeuren, maar ook niet dat het ooit zal gebeuren."

Paul heeft er nooit een geheim van gemaakt Jesse Pinkman graag nog eens te willen spelen. In een interview met NU.nl zei Cranston begin 2014 nog dat hij Breaking Bad echt als een afgesloten hoofdstuk ziet.

De nieuwe tv-serie start in februari 2015 in de Verenigde Staten, daarna zal deze ook in Nederland op Netflix te zien zijn.

Trailer Better Call Saul: