Carlo Boszhard had het niet makkelijk tijdens de opnames voor de televisiefilm Sneeuwwitje en de zeven kleine Mensen. "Na de derde opnamedag begonnen mijn knieën pijn te doen."

Dat zegt de presentator en acteur die in de door Will Koopman (Gooische Vrouwen) geregisseerde televisiefilm Sneeuwwitje en de zeven kleine Mensen een van de kleine mensen speelt.

"We moesten tijdens de opnames op onze knieën zitten", aldus Boszhard. "Op de tweede dag begon je het wel te voelen, maar vanaf de derde dag begon het echt een beetje zeer te doen."

"Maar dat was het allemaal waard om met Will Koopman samen te mogen werken. Zij en haar team zijn zo ontzettend goed", voegt de 45-jarige daaraan toe.

Peter R. de Vries

Boszhard wordt in zijn rol als kleine mens vergezeld door Alex Klaasen, Joep Onderdelinden, Richard Groenendijk, Freek Bartels, Jamai Loman en Michiel Nooter. Ook misdaadverslaggever Peter R. de Vries is in een bijrol te zien.

Waarom de zeven kleine mensen niet de zeven dwergen genoemd worden, weet Boszhard ook niet. "We hebben ons op de set wel de zeven nichten genoemd."

Sneeuwwitje en de zeven kleine Mensen wordt op 1 januari op RTL 4 uitgezonden.