De geruchten over een mogelijke Han Solo-film worden steeds meer gevoed. Aaron Paul schijnt een rol te hebben in de Star Wars-spinoff.

Dat meldt de Star Wars-website Making Star Wars.

Al in 2013 kwam het bericht dat Disney van plan is om ook Star Wars-films over bekende personages te maken, waaronder premiejager Boba Fett en Han Solo. De website, die doorgaans ook goed geïnformeerd was over Star Wars: The Force Awakens, meldt nu dat die Han Solo-film er echt komt.

Aaron Paul lijkt in gesprek te zijn voor een grote rol in de film. Wel is het nog niet bekend of Paul de rol van de smokkelaar vertolkt, maar hij zou 'hoe dan ook' in de film voorkomen. De spinoff heeft tot nu toe de codenaam Luminac Industrial Goods.

Spectre

De opnames zouden na het filmen van de James Bond-film Spectre beginnen, aangezien deze momenteel gebruik maakt van de Britse Pinewood Studios. Zodra de opnames van de Han Solo-film zijn begonnen, zal regisseur Rian Johnson aan de slag gaan met Star Wars: Episode VIII

De timing van het gerucht is opvallend, aangezien Paul eerder deze maand eerder meedeed aan een officieel The Empire Strikes Back-evenement