Sony is akkoord gegaan met enkele videokanalen, die tegen een vergoeding The Interview tonen. De film wordt vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd op verschillende diensten aangeboden.

Dat meldt Sony, aldus Deadline.

Het een van de eerste keren dat er een film tegelijkertijd in de bioscoop uitkomt en ook in de huiskamer te zien is. Momenteel is Sony van plan om de ook film in driehonderd onafhankelijke bioscopen in de Verenigde Staten te tonen.

Tegen een vergoeding kunnen mensen de film ook streamen via Youtube, Google Play, Xbox Video en de nieuwe website See The Interview. Voor een prijs van 5,99 dollars kunnen kijkers de film streamen. Indien je 14,99 dollars neertelt, krijg je de film in de hoogste resolutie.

Netflix

Netflx is nog in gesprek met Sony Pictures om de film ook aan hun abonnees te tonen. Als er een overeenkomst wordt gesloten, dan komt deze film waarschijnlijk pas over enkele dagen, meldt Variety.

Apple is niet akkoord gegaan met Sony, en zal de film dus niet via iTunes uitbrengen. Mogelijk bestaat de kans nog dat de film uiteindelijk na Eerste Kerstdag op de dienst van Apple te vinden is.

Video: The Interview is dan eindelijk te zien