De twee afleveringen van Bureau Raampoort zijn SBS6 zo goed bevallen dat de zender in het voorjaar van 2015 een compleet seizoen gaat uitzenden. 

Dat maakte SBS vrijdag bekend.

Thomas Acda en Tim Haars kruipen zes afleveringen lang in de huid van de rechercheurs van het Amsterdamse politiebureau Raampoort. Simon de Waal neemt wederom het scenario voor zijn rekening.

Thomas Acda is erg blij met het nieuws. "Ik ben heel trots dat ik met het team van Bureau Raampoort een heel seizoen mag gaan maken", laat de acteur weten.

Vertrouwen

"Samen met mijn goede vriend Simon de Waal en Tim Haars gaan we er alles aan doen om de kijker mee te nemen in een spannende verhalenreeks met Amsterdam als decor. Ik heb er alle vertrouwen in dat Bureau Raampoort een prachtige serie gaat worden."

Ook De Waal kan niet wachten om aan de nieuwe reeks te beginnen. "Het plezier dat we hadden tijdens het maken van de eerste twee afleveringen is gelukkig overgekomen op de kijkers. Ik kijk er ontzettend naar uit om met Thomas en Tim, en met alle andere acteurs, een prachtige warme en spannende serie te gaan maken."